solus.blogg.se solus.blogg.se - Hittar inte mina egna blogg?

Hittar inte mina egna blogg?

Hittar inte min blogg på bloglovin? vad i h*lvete? någon som har haft liknande problem eller finns det någon som kan hjälpa mig? hittar inte mig egna blogg och den sidan ni ser där är inte min, har aldrig haft ett emocore konto :s
usch vad jobbigt! hjälp hade man uppskattat <3

Kommentarer:

1 Ann-Ki Lindbom:

Jag sökte, som sagt efter din blogg och fann precis den där bloggen som du visar här i ditt inlägg. Upptäckte snabbt att det inte var du. Men jag har en liten fråga till dig, är du inloggad medlem på bloglovin? För då är det enkelt att lägga till sin blogg. Jag har vänner utomlands som bloggar och jag har lagt till deras bloggar och dom uppskattade detta, såklart. Jag kan göra ett tappert försök att lägga till din blogg, men jag kan inte lova att jag kan fixa det. Ser att du har lagt till att man kan följa din blogg via blogkeen, men ärligt talat så föredrar jag själv bloglovin, följer alla mina bloggar via just bloglovin.

Svar: Jag gjorde idag faktiskt ett konto på bloglovin, jag la till dig och en annan bloggerska, hittar fortfarande inte min blogg ha! det är lite komplicerat eftersom att när jag skriver in "bloglovin.com" så ser man bara andras inlägg, svårt att förklara, man kommer inte till någon start sida osv, som sagt är det väldigt komplicerat ha!
Lilla Solus

2 Ann-Ki Lindbom:

Jag har hittat din blogg!!!
Du har stavat ditt bloggnamn med stor bokstav, stort S: http://Solus.blogg.se
Så nu klickar jag på att följa din blogg, kanonfint!

Svar: Tack! dock så hittar inte bloglovin min blogg fortfarande, vill ju ha wiget (stavning) ;D
Lilla Solus

3 Ann-Ki Lindbom:

Det som jag tidigare skrev och det som jag hittade var att man kunde följa dig som vän. Jag har suttit här och tittat och till slut hittade jag dig! Det räcker inte med att bara skriva din bloggadress. Du har någonstans i dina inställningar säkerligen skrivit ditt namn. Jag har i alla fall hittat dig nu och nu är du med i min följa bloggar lista.
hanna, http://solus.blogg.se
Det som jag har skrivit här ovan är den rätta texten att skriva in i sökrutan på bloglovin för att hitta till din blogg och klicka på "följ" och då får man uppdaterat dina senaste inlägg på bloglovin.
Jag vill gärna ge dig rådet att skaffa dig en ikon på din blogg som dina besökare kan klicka på och då hamnar dom rätt om dom vill följa din blogg. (som jag har själv designat som en färgstark fjäril) Det finns att hämta sådana ikoner på bloglovin, typ standardmodell. Jag hoppas att du reder ut detta och lycka till!

4 Ann-Ki Lindbom:

Här på denna adress hittar du bloglovin följ bloggen ikon:
http://www.bloglovin.com/sv/widgets

Svar: Tack! fixat en widget nu (:
Lilla Solus

5 caroline:

jag har samma problem nu. Hittar inte min blogg när jag söker/lägger till den. Hade en annan i samma namn fast med blogspot innan, det är enda bloggen den hittar. Inte den blekaste hur man löser det. Vet du nu? :)

Svar: Jag är lite osäker, hållde på och lekte lite till slut så funkade det, är din blogg ny eller? O:
Lilla Solus

6 caroline:

sv: ja den är ny sedan någon vecka tillbaka. Bloggade på blogger innan men kände för att byta. Så den gamla finns ju där men inte denna nya. Har testat lägga till den hur många gånger som helst men det verkar inte funka.. tråkigt!

Kommentera här:

Sök bloggar
Få fler besökare till din blogg med Hittabloggen
solus.blogg.se solus.blogg.se